Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta va invita sa participati la lansarea primului barometru al turismului din Romania, “Carta Alba a Turismului din Romania, ce va avea loc in data de 10 iulie 2018, incepand cu ora 9:30, in incinta Centrului de Excelenta in Turism si Servicii Tomis (Constanta, str. Nicolae Titulescu nr.32, judet Constanta).

 

cartaalbaimm_42351

 

Analiza este initiata de CNIPMMR in parteneriat cu Groupama Asigurari, fiind realizata cu sprijinul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA). Lucrarea isi propune sa identifice principalele caracteristici, riscuri, vulnerabilitati si anticipari ale turismului, cu scopul de a influenta viitoarele politici publice in domeniu si a furniza informatii cu privire la specificul turismului pe doua domenii importante: unitati de cazare si agentii de turism.

Asteptam confirmarile dvs. de participare pana luni, 2 iulie 2018, la email: patronat@cttc.ro / pimm.constanta@gmail.com sau telefon: 0241 554 388