NR. 1517

Incheiat astazi 11 mai 2018, in sedinta Adunarii Generale Ordinare a Patronatului IMM Constanta

adunarea-generala-asociati-533x276

In sedinta Consiliului Director al Patronatului IMM Constanta s-a hotarat convocarea Adunarii Generale Ordinare in vederea luarii unor hotarari de interes general. La sedinta Adunarii Generale a Patronatului IMM Constanta au fost invitati sa participe toti membrii  Patronatului, facandu-se dovada convocarii lor in scris, conform art.18 din Statutul Patronatului IMM  Constanta.

Dl.Iulian GROPOSILA, presedintele Patronatului IMM Constanta declara sedinta Adunarii Generale Ordinare a membrilor Patronatului IMM Constanta nestatutara, datorita neindeplinirii cvorumului, in conformitate cu art.18.2 din statutul Patronatului IMM Constanta

In conformitate cu acelasi articol din statutul Patronatului IMM Constanta, sedinta Adunarii Generale Ordinare se reprogrameaza pentru data de 28 mai 2018 orele 12:00 in aceeasi locatie (Sediul Patronatului IMM Constanta, B-dul Mamaia nr.186, Constanta).

Presedintele Patronatului IMM Constanta, declara inchisa sedinta Adunarii Generale Ordinare din data de 11 mai 2018.

Presedinte,

Iulian GROPOSILA