Daca esti antreprenor si vrei sa-ti dezvolti afacerea, sa acumulezi noi cunostinte si sa investesti in formarea ta profesionala, SME Academy este solutia!

SME Academy pune accent pe dezoltarea profesionala a oamenilor, fie ei angajati sau antreprenori, cu predilectie pe constientizarea importantei invatarii continue, a insusirii de cunostinte si deprinderi inovative cat si utilizarea de instrumente interactive precum “SME Bootcamp”.

SME-BOOTCAMP

Prin aceasta aplicatie, CNIPMMR organizeaza la Constanta, hotel Ramada, in perioada 18 februarie – 1 martie 2019, doua sesiuni de cursuri in managementul inovarii si planificare strategica.

Pe parcursul “SME Bootcamp” se vor derula activitati de business coaching pentru antreprenorii care isi gestioneaza propria afacere in vederea elaborarii unei planificari strategice pe termen lung, care sa permita anticiparea schimbarilor.

Programul „SME Bootcamp” este urmatorul:

18 – 22 Februarie 2019 (L-V) intre orele 13:00 – 17:00 – Curs Managementul Inovarii

25 Februarie – 1 Martie 2019 (L-V) intre orele 13:00 – 17:00 – Curs Planificare Strategica

SME Academy este un proiect implementat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) si se deruleaza in perioada mai 2018 – mai 2019. Proiectul are o valoare totala de 3,263,629.30 lei si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de promovarea unei ocupari sustenabile si de calitate a fortei de munca din regiunile Nord Est, Centru si Sud Est, prin oferirea unor cursuri integrate de formare profesionala pentru 600 de intreprinzatori, manageri si angajati ai departamentelor de resurse umane, in vederea adaptarii activitatii acestora la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv.