De 28 de ani, Consiliul IMM-urilor din România organizează cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi ale României.

Evenimentul premiază anual companiile românești care au înregistrat performanțe economice notabile și au adus valoare comunității și economiei românești, bucurându-se, totodată, de recunoașterea la nivel european și internațional din partea Uniunii Europene a Artizanatului și a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (SMEunited).

În cadrul evenimentului, pe baza informațiilor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, în funcție de profitul brut, cifra de afaceri, productivitate și performanță globală în afaceri, vom acorda mai multe categorii de premii:

Naţionale generale (micro, mici,mijlocii,mari şi pentru nou înfiinţate)

Naționale, pe domenii de activitate – cod CAEN (micro, mici, mijlocii, mari și pentru nou inființate)

Regionale generale și județene (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate)

Ca urmare a restricțiilor impuse în această perioadă, participarea se va realiza ținând cont de respectarea tuturor măsurilor de siguranță impuse.

Este important ca o dată pe an să ne întâlnim și să recunoaștem efortul pe care antreprenorii români îl duc împreună cu angajaţii lor pentru societate și pentru întreaga ţară, anul acesta fiind cu atât mai important în contextul crizei cu care ne confruntăm. Vă așteptăm alături de noi la Topul Naţional al Firmelor! Florin JIANU, Preşedinte CNIPMMR.

Pentru a verifica dacă business-ul tău se află în TOP, accesează link-ul următor: https://forms.gle/Fvt3o1NqKTzzUBEy7

sau dă-ne un e-mail la iulia.hainarosie@cnipmmr.ro!

 

Sursa: CNIPMMR