IMM Business Center Constanta functioneaza pe principii de parteneriat activ intre CNIPMMR, Patronatul IMM Constanta si furnizorii de servicii pentru IMM-uri. Centrul este constituit in scopul dezvoltarii unor retele public-private de servicii complete de informare, consultanta si asistenta pentru IMM-uri, accesibile, performante si eficiente.

IMM Business Center face parte din strategia Patronatului IMM Constanta de sprijinire si dezvoltare a liberei initiative si a mediului de afaceri local si isi propune sa vina in intampinarea intreprinzatorilor oferind servicii-suport in vederea cresterii capacitatii lor competitive.
Centrul de afaceri acorda consultanta si asistenta atat pentru demararea unei afaceri, cat si pentru cresterea potentialului de dezvoltare a intreprinderilor mici si mijlocii cu activitate in desfasurare.
Consultanta privind sursele de finantare, intocmirea documentatiei pentru programe cu finantare nerambursabila/rambursabila, intocmirea planurilor de afaceri, consultanta si asistenta juridica pentru infiintarea unei societati, consultanta si asistenta in domeniile financiar-contabil, resurse umane, managementul calitatii, marketing si vanzari, tehnologia informatiei, securitate si sanatate in munca sunt activitati oferite de IMM Business Center.

  • Organizeaza misiuni economice in tara si strainatate
  • Faciliteaza participarea IMM-urilor la targuri si expozitii
  • Organizeaza intalniri business to business