Consortiul WOMEN IN BUSINESS – “Sustinerea Antreprenoriatului Feminin in Regiunea Dunarea” invita toate doamnele si domnisoarele care indeplinesc criteriile de eligibilitate sa participe la cea de-a 2-a actiune a Programului Pilot de Pregatire Antreprenoriala, care se va derula in Romania.

Daca aveti varsta cuprinsa intre 15 – 34 ani, locuiti in una din tarile Regiunii Dunarii, doriti sa incepeti o afacere sau detineti o afacere personala, va puteti inscrie in comunitatea start-up WOMEN IN BUSINESS, unde va puteti imbunatatii nivelul culturii antreprenoriale, abilitatile si competentele necesare in scopul dezvoltarii afacerii personale si obtinerii succesului in mediul de afaceri.

In cadrul celor 4 Centre de Antreprenoriat Feminin (CAF) din Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Ungaria si Romania, participantii Programului de Pregatire vor putea beneficia gratuit de:

  • Cursuri antreprenoriale personalizate in functie de etapa de dezvoltare a ideii de afaceri sau a afacerii personale din partea profesionistilor experimentati;
  • Consultanta si mentorat din partea femeilor de afaceri cu experienta si de succes;
  • Acces la Platforma de Studiu WOMEN IN BUSINESS cu acces la suport de calitate, lideri in industrie si resurse importante;
  • Apartenenta la comunitatea start-up WOMEN IN BUSINESS care facilitateaza participarea la forumuri si discutii cu traineri, experti si mentori capabili sa raspunda la intrebari.

Termenul limita pentru inscrierea la cea de-a 2-a actiune pilot a Programului de Instruire Antreprenoriala este 31 August 2020 (miezul noptii CET).

Candidatele selectate vor fi informate pana la 4 Septembrie 2020. Daca sunteti interesate sa participati la Instruirile Pilot WOMEN IN BUSINESS completati formularul de aplicare folosind urmatorul link: https://forms.gle/g1EMqtNziWZn43eA7

Programul Pilot de Pregatire Antreprenoriala face parte din proiectul „Women in Business”– Promovarea Antreprenoriatului Tinerelor Femei in Regiunea Dunarii” co-finantat din fondurile Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI).  „Women in Business” are scopul de a consolida spiritul antreprenorial din regiunea Dunarii, respectiv sa incurajeze femeile tinere, cu idei inovatoare, sa lanseze si sa dezvolte cu succes propria afacere.

Proiectul este implementat de Patronatul IMM Constanta impreuna cu 13 parteneri din 9 tari din regiunea Dunarii, reunind organizatii nationale si regionale, organizatii publice, private si universitati.

Sursa: Biroul de comunicare al Patronatului IMM Constanta