Patronatul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat va invita sa participati joi, 20 octombrie 2016, incepand cu orele 11.00, in sala de protocol a Universitatii Ovidius, Bd. Mamaia, nr. 124 la un workshop in cadrul proiectului  “Reteaua de biciclete electrice”.

havutsikt

Proiectul are drept obiectiv crearea unei  retele pentru biciclete electrice  in intreaga zona transfrontaliera Romania si Bulgaria, in scopul de a realiza o mobilitate individuala imbunatatita a transportului durabil.

In cadrul proiectului vor fi organizate 5 workshopuri cu partile interesate pentru selectarea operatorilor care vor gazdui statii de biciclete si statii de incarcare.

Atat bicicletele electrice, cat si statiile de incarcare vor fi date in folosinta in mod gratuit operatorilor din locatiile stabilite (Constanta, Medgidia, Mangalia, Cernavoda, Navodari, Adamclisi, Murfatlar, Costinesti), in conformitate cu specificatiile proiectului.

        In cadrul evenimentului vor fi prezentate: proiectul, conceptul pentru reteaua de biciclete electrice, metodologia de selectare a operatorilor si a cadrului legal elaborat.

Ulterior cei desemnati sa primeasca biciclete si statii vor fi scoliti in vederea gestionarii corespunzatoare a bunurilor primite gratuit.

Proiectul “Reteaua de biciclete electrice”, finantat in cadrul Programului Interreg V-A Romania-Bulgaria 2014-2020, Axa prioritara nr. 1 se deruleaza in perioada februarie 2016-februarie 2018 si este implementat de Patronatul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat, in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Regionala si Centrul de Afaceri  Vidin (leader), Camera de Comert si  Industrie  Vidin si Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software – filiala Oltenia.

       Va rugam sa confirmati participarea la mail: patronat@cttc.ro, telefon 0241/554.388 sau 0742.042.041.