Extras din Observator de Constanta, „Ei sunt interesati de domeniile: constructii, transport, mediu si energie”, 22 octombrie 2007
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Constanta, in colaborare cu Italian Association of Engineering Companies si Association of Civil Construction a organizat, in sala de conferinte a hotelului Ibis din Constanta, o intalnire de afaceri intre agentii economici constanteni si italieni.
In deschiderea evenimentului, subprefectul judetului Constanta, le-a transmis oamenilor de afaceri sa tina cont de sosirea fondurilor europene. La randul sau, presedintele Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, a declarat ca scopul parteneriatului este de a stabili relatii de afaceri intre firmele prezente din Italia si cele din Romania.
„Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a fost depasita bariera care ne punea in dificulate si nu puteam face afaceri. Acum, intreprinzatorii au toate instrumentele si sustinerea neconditionata atat a patronatului, cat si a autoritatilor locale”, a aratat presedintele PIMM, Constanta.(…)
Timp de cateva ore, oamenii de afaceri romani si straini au discutat despre potentialul pe care il are fiecare, obiectivele de activitate, produsele pe care le fabrica, in vederea incheierii unor colaborari reciproc benefice. In cadrul intalnirii au participat 20 de firme din Italia si tot atatea din Romania, care desfasoara activitati in domeniul constructiilor, transporturilor, energiei si mediului.
Sursa: Observator de Constanta