Noi fonduri structurale! Incepand cu luna septembrie 2011 puteti avea acees la noi fonduri structurale prin Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” (POS CCE) 2007-2013, Axa Prioritara III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”, DMI 3  Sustinerea e-economiei, Operatiunea „Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri”.
       Puteti solicita fonduri pentru:

  • Achizitionarea de aplicatii software, echipamente TIC, alte mijloace fixe, servicii de consultanta si training specializat necesare pentru:

– Implementarea sau extinderea sistemelor ERP (Enterprise Resource Planning – Planificarea Resurselor Intreprinderii);
– Implementarea sau extinderea de sisteme pentru relatii cu clientii (CRM – Customer Relationship Management);
– Implementarea de solutii software pentru design si/sau productie, pentru imbunatatirea managementului ciclului de viata al produselor;
– Implementarea sistemelor informatice de analiza economica si suport decizional (business intelligence systems) si a altor aplicatii electronice pentru managementul afacerii.
Cine poate beneficia de alocarea financiara nerambursabila?
microintreprinderile, intreprinderi mici sau mijlocii.
     Valoarea maxima a ajutorului financiar nerambursabil ce se poate acorda in cadrul acestei scheme de finantare este de 1.000.000 lei, iar valoarea minima a finantarii acordate este de 35.000 lei.
Intensitatea maxima a finantarii se situeaza intre 50 % si 70% din totalul cheltuielilor eligibile, in functie de regiunea de dezvoltare in care este situata intreprinderea, tipul intreprinderii si categoria de cheltuieli ce se doresc a fi efectuate.
     Daca sunteti interesati sa aplicati in cadrul acestui program, Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta va poate oferi consultanta si asistenta de specialitate in vederea obtinerii finantarii. Contactati-ne la numarul de telefon 0241 55 43 88  sau pe adresele de e-mail: patronat@cttc.ro sau office@patronat-imm.ro.