2 noiembrie 2005, Constanta

In data de 02 noiembrie 2005, in sala de conferinte a Hotelului Ibis din Constanta,  a avut loc deschiderea oficiala a Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (O.T.I.M.M.C.) Constanta. Oficiul Teritorial Constanta coordoneaza activitatea din domeniul intreprinderilor mici si mijlocii si al cooperatiei din  judetele: Constanta, Braila, Buzau, Calarasi, Galati, Ialomita, Prahova, Tulcea si Giurgiu. Organismul si-a propus sa fie un liant intre mediul de afaceri si autoritatile locale si sa promoveze sectorul IMM-urilor si al cooperatiei prin programe de finantare destinate acestora.
O.T.I.M.M.C. Constanta functioneaza ca organ de specialitate al administratiei publice, are personalitate juridica si se subordoneaza Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (A.N.I.M.M.C.). Evenimentul a fost onorat de prezenta Ministrului de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii. Au participat, de asemenea reprezentanti ai guvernului, reprezentanti ai institutiilor descentralizate ale statului in teritoriu, reprezentanti ai mediului de afaceri local, precum si reprezentanti ai Federatiei Patronale a IMM-urilor Regiunea Sud-Est.

Lansarea Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie ConstantaVicepresedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, in alocutiunea sa, a salutat initiativa Guvernului Romaniei, care prin A.N.I.M.M.C. – Oficiul Teritorial Constanta vine in sprijinul intreprinzatorilor mici si mijlocii. Cu aceasta ocazie, reprezentantul Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, a inaintat propunerea de protocol a Federatiei Patronale a IMM-urilor Regiunea Sud-Est.