Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Constanţa împreună cu Universitatea Ovidius Constanţa, parteneri în cadrul proiectului „Women in Business” au organizat marti, 23 iunie 2020, cea de-a patra întâlnire a Grupului Naţional de Stakeholderi.

 

 

Cea de-a patra reuniune a fost puţin diferită deoarece stakeholderii naţionali, cât şi partenerii de proiect s-au întâlnit în mediu virtual din cauza pandemiei de COVID-19.

Cu acest prilej, au fost prezentate activităţile proiectului, informaţii cu privire la prima acţiune pilot (procesul de recrutare, procesul de implementare, rezultate etc), derulată în Bulgaria şi Ungaria, dar şi informaţii referitoare la a doua acţiune pilot ce urmează a se desfăşura în luna septembrie 2020, în România şi Bosnia şi Hertegovina. Totodată, a fost prezentată platforma de training şi materialele ce pot fi găsite acolo de către tinerele întreprinzătoare. Nu au fost ocolite nici discuţiile privind influenţa coronavirusului asupra activităţilor derulate de către tinerele antreprenoare, ţinând seama că sectoarele ocupate în special de femei au fost afectate în mod semnificativ de măsurile privind combaterea acestui virus.

Concluzia întâlnirii a fost aceea că viitorul este strâns legat de digitalizare, astfel că tinerele antreprenoare şi nu numai, trebuie să găsească un echilibru atât în viaţa privată, cât şi cea profesională.

Sursa: Biroul de comunicare al Patronatului IMM Constanţa