28 octombrie 2005
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania a organizat in data de 28 octombrie 2005, in incinta Palatului Parlamentului ,, TOP-ul Firmelor Private 2004”. Evenimentul se distinge prin clasificarea firmelor private in trei categorii: mici, medii si mari, precum si prin acordarea de premii speciale.

Incepand din toamna anului 1993 si pana in prezent, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, a organizat in fiecare an ,, TOP-ul Firmelor Private „. Considerat un succes inca de la prima editie, ,, TOP-ul Firmelor Private ” a devenit cel mai important eveniment anual al intreprinzatorilor privati.
,, TOP-ul Firmelor Private 2004 ”
,, TOP-ul Firmelor Private 2004 ”

Scopul principal al festivitatii il reprezinta stimularea celor mai eficiente societati care s-au remarcat prin investitii in dezvoltarea comunitatii locale, prin promovarea tehnologiilor performante in IMM-uri, prin crearea unui numar mare de locuri de munca, precum si prin profitul brut obtinut.
,, TOP-ul Firmelor Private 2004 ” s-a desfasurat in incinta Palatului Parlamentului, succesul acestuia fiind amplificat de premiile speciale acordate de catre UEAPME si WASME intreprinzatorilor cu rezultate remarcabile in diferite domenii de activitate.