1.      STIRI DE PROIECT:

Agenda de Politici Publice pentru Sustinerea Antreprenoriatului Feminin este disponibila pe pagina proiectului!

Proiectul a dezvoltat un document ce ofera actiuni concrete in orientarea politicilor publice, integrand concluziile cheie ale proiectului in cadrul legislativ si politicile publice existente la nivel national si european. Recomandarile principale sunt grupate in:

  • Politici publice guvernamentale in sustinerea antreprenoriatului si leadership-ului feminin
  • Strategii pentru armonizarea mediului de afaceri cu cel al familiei
  • Politici publice de sprijinire a instrumentelor financiare pentru tinerele antreprenoare
  • Retea de mentori si organizatii de suport
  • Dezvoltarea Centrelor de Antreprenoriat Feminin

Textul complet al documentului este disponibil aici:

http://www.interreg-danube.eu/…/41e22d435ea0126144114f2…

1.      EVENIMENTE DE PROIECT

EVENIMENTE DE DISEMINARE

RAPIV a prezentat pe 19 Noiembrie 2020, proiectul Women in Business in cooperare cu WEGate – cu scopul de a prezenta bunele practici in sustinerea antreprenoriatului feminin si uneltele disponibile tinerelor antreprenoare. Evenimentul, sub forma unui webinar educational a avut ca tema “Impartasirea bunelor practici in sprijinirea si dezvoltarea economica a femeii” in cadrul caruia au fost impartasita experienta dobandita in cadrul proiectului WOMEN IN BUSINESS.

PIMM Constanta a organizat in cadrul proiectului WOMEN IN BUSINESS un eveniment international cu subiectul “Cum putem sprijini femeile in mediul de afaceri”. Evenimentul a avut loc pe 14 Ianuarie 2021 si a pus accent pe dezvoltarea unui cadru in care sa poata fi discutate aspecte specifice ale antreprenoriatului feminin, bunele practici in dezvoltarea afacerilor si politici publice pentru sprijinirea antreprenoriatului feminin.

Inregistrarea evenimentului international sustinut pe 14.01.2021 este disponibila pe canalul nostru de YouTube.

O puteti vizualiza aici: https://youtu.be/bp8H4XZDwdM

1.      EVENIMENT DE CAPITALIZARE

Ralits Zhekova, RAPIV, a prezentat rezultatele proiectului WOMEN IN BUSINESS si o parte din bunele practici in sustinerea antreprenoriatului feminin identificate in Regiunea Dunarii in cadrul workshop-ului “Politici publice in sfera industriei creative”, organizat de Търговско Промишлена Палата – Враца in cadrul proiectului Restart4Danube.

 

SALVATI DATA!

va gazdui Conferinta Internationala a Femeilor de Afaceri “Provocarile si Oportunitatile Antreprenoriatului Feminin” pe 22 Aprilie 2021.

Regiunea de Inovatie Styria Ltd are placerea de a va invita la Conferinta Internationala “VIITORUL ANTREPRENORIATULUI FEMININ” din cadrul proiectului WOMEN IN BUSINESS. Acest eveniment va avea loc, Luni, 10 Mai 2021.

ABONATI-VA LA NEWSLETTER-UL WOMEN IN BUSINESS

Urmariti-ne pe:

Facebook 

LinkedIn

Twitter